Verbrand Verleden

Activiteiten en publiciteit

5 mei 2020: lezing op het Kasteel van Rhoon tijdens een Bevrijdingslunch voor genodigden. Geannuleerd vanwege Corona

April 2020: radio-interview RTV Barendrecht in het kader van het bombardement 80 jaar geleden en 75 geleden Bevrijding. Geannuleerd vanwege Corona

30 januari 2020: live radio-interview / wandeling met Erik Lemmers Dwars door Rijnmond van RTV Rijnmond. De drie uur durende wandeling gaat dit keer door het oostelijk gebied van de Coolsingel. Welke gebouwen stonden er in het vooroorlogse Rotterdam en waar precies?

Interview in De Schakel van Rhoon en Barendrecht 16 januari 2020

25 november 2019 samen met Erik Lemmers op pad in Dwars door Rijnmond in een live-uitzending van drie uur voor RTV Rijnmond. De wandeling voert de luisteraar naar Rotterdam-West. Deze wandeling staat ook beschreven in Verbrand Verleden. Reactie van een luisteraar: “Wat een ontzettend leuke wandeling! Is deze ook te lopen van een folder? Staat het ergens op papier? Ik zou het heel graag ook lopen met de geschiedenis erbij.”

13 oktober 2019 een radio-interview met Jan Jongerius van RTV Albrandswaard in de uitzending van Steevast op Zondag. Rhoon is waar ik vandaan kom. Inmiddels ben ik één keer in de twee weken te beluisteren tussen 12:00 uur en 14:00 uur bij Steevast op Zondag als radio-presentator.

Boekpresentatie in de bibliotheken van Ouddorp en Middelharnis 23 maart 2019

Interview met Groot-Goeree-Overflakkee op 16 december 2018. https://www.ggof.nl/nieuws/actueel/90098/debuutroman-goereese-nelleke-van-der-schee-